Over ons familiebedrijf Dideco

Eerlijkheid en passie voor ons vak

Dideco Assen is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen en vloeren op maat gemaakt

Sinds 2007 adviseren en inspireren wij mensen uit de regio Assen en ver daarbuiten op het gebied van gordijnen, raamdecoratie, vloeren en stoelen op maat. Vanuit een passie voor stoffen en interieur kunnen wij allerlei wensen en behoeftes perfect vertalen naar een interieur met kwalitatief goede producten. Van gewaagde kleuren en patronen voor een dynamisch en eigen stijl. In 2015 kwam daar ook ons advies en aanbod in relaxfauteuils bij, waarmee ons assortiment nóg completer is.

Interieur & Advies

Coby Kroezen is met haar passie voor stof al vanaf jongst af aan werkzaam in de interieurinrichting. Stoffen brengen allemaal een geheel eigen gevoel en ervaring in een interieur. Denk maar aan verschillende kleuren en patronen. Iets moet écht bij het interieur en natuurlijk bij de mensen zelf passen. Hoe vind je de juiste gordijnen, raamdecoratie of vloeren? En hoe creëer je een authentiek interieur op maat? Daarvoor gaan we samen op zoek naar de ideale mix van producten. Producten die je al in huis hebt en nieuwe producten.

Wij helpen je met het tot leven brengen van jouw unieke persoonlijkheid. Door middel van de mooiste stoffen en de beste producten.

Meten & Plaatsen

Desley Kroezen staat al een aantal jaren samen met zijn moeder Coby aan het roer van Dideco Assen. Samen hebben we de perfecte combinatie tussen interieuradvies en vakmanschap gecreëerd. Zo kunnen we jou volledig ontzorgen wanneer je op zoek bent naar gordijnen, raamdecoratie en vloeren op maat gemaakt of de perfecte stoel. Naar het perfecte interieur op maat.

Een one-stop-shop voor exclusieve producten, advies én een service die verder gaat dan de deur. Daarom hebben we er juist voor gekozen alles zelf op te meten en bij jou thuis naar wens te plaatsen. Alles om ervoor te zorgen dat jouw gordijnen, raamdecoratie of vloeren op maat goed tot hun recht komen in jouw interieur.

Sluiten
Sluiten

Sign in

Sluiten

Winkelwagentje (0)

Cart is empty No products in the cart.